Feel good!

Älskar känslan i kroppen efter ett träningspass! You just feel so good!


Mat!

Efter som vi hade nationella idag slutade vi tidigare och fick längre lunch så vi gick till subway!! Åh vad gott det var.


Jadå

Ja, ny taggar vi för nationella i svenska. Trodde jag skulle bli av med skiten efter nian men nej så var inte fallet !


It feels awesome

Dagens outfit!


Sm-guld!!!

Jaa fy fan va gött Brynäs !!! Sm - guld det var ni värda !


För mycket på en dag .

Hej! Satt och övade på "bullar" i håret som jag kallar dom,haha. Dom är så sjukt snygga !! Och jag lyckades till slut (med lite hjälp av mamma). Vad tycker ni?


Är det okej om jag är kär i dig i smyg ?

Halloj!
Det blev Inge sm-guld igår.. Som spelade super dåligt! Vi ta guldet imorgon. Har skrivit på svenska hemtentan och gjort franska sen blev det att kolla på film. Just Go whit it, helt okej faktiskt. Väntar just nu på Grey's anatomy !! Efter det ska jag sova måste upp tidigt imorgon för jag ska till akademiska för att ta lite prover. Var ute och gick en sväng när jag plötsligt såg blåsippor!! Vart hur glad som helst, våren är på väg på riktigt nu !
Har'e bra hej!


Sm-guld ?

Har precis gått av tåget som vara 30 minuter sent.. Ibland måste man bara älska UL!
Men den stora frågan som inlägget skulle handla om , blir det sm-guld för Brynäs eller ska dom vänta tills på torsdag ? Den fråga får vi svar på ikväll! Vart en sväng på stan efter skolan med Elin och Michelle ! Köpte linne på monkey och nagellack på Åhléns !


Heaven

http://m.youtube.com/watch?v=7MGyH3vAPSA


Helgen

Hellu!
Jag har inte fått en sovmorgon i helgen, inte kul! Men det var värt det ! Jag jobbade i lördags och idag var det genrep. Nu har jag precis skrivit klart nationella talet i svenska super skönt. Har tagit en promenad och njutit av det fina vädret ! Ikväll blir det skrik och mera skrik eftersom Brynäs spelar och kan ta sm-guld !! Så nu kör vi !


Revenge

Åh jag älskar verkligen revenge !! Det är en super serie som går på tv3 21.00 på torsdagar. Det räcker att titta på ett avsnitt så är man fast, så gör det. Har kommit hem och landat efter en vecka i skolan med massa plugg.. Men nu är det nästan klart. Imorgon ska jag jobba och på söndag blir det genrep på fyrishov . Ska njuta efter Brynäs seger igår! Har'e!


Bilder

Hej, här kommer några bilder från påsklovet. Hade det super härligt!
Sitter och kollar på Brynäs-Skellefteå , tycker vi tar andra raka segern nu !


I wish I could turn back time

Heej! Nu var det länge sedan! Har inte haft något internet i fjällen så därför kunde jag inte blogga där ... Och nu när jag kom hem så har det varit jätte mycket att göra så har inte riktigt hunnit uppdatera, ledsen för det ! Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så gått det går !


Music

Jaa, nu är vi på väg i bilen. Har åkt ca 2timmar så då återstår ca 3 timmar beroende på hur vädret blir högre upp. Har bara suttit och lyssnat på musik, vilket jag gör resten av resan också !
Ni får en trevlig , charmig liten bild på axel.


RSS 2.0