Grönalund

Hej! Just ni ståt vi i kö till vilda musen på Grönalund. Vi gick upp vid halv åtta i morse för att sedan ta tåget mot Stockholm kl 09.12. Än så länge har vi hunnit gått i lustiga huset, men mer väntar !


Im out

Hej! Som ni märker är jag lite frånvarande här på bloggen,det beror på att jag är på landet med släkten. Tänkte bara njuta av att vara här och bloggar när jag känner för det. På fredag tänkte vi ta en tripp till Grönalund så då blir det nog uppdatering!


I wanna live, not just survive

Första doppet!
Några rep vid hamnen
Axel vid bogö hanm
Grillning på G!
 
 
En liten del av stranden, det tar ca 5-10 minuter att gå ner dit och vattnet är så fint. Ibland känns det som man är utomlands!
Här ser ni lite hur det ser ut.
Och här ser ni vattnet från en annan vy.
Där har ni några bilder från våran semseter!
Nu ska jag ta och titta färdigt på Sex and the city.
Godnatt på er!
 

I see the perfect picture,but does it fit the frame ?

Hej! Har försökt logga in på blogg.se i tre dagar utan framgång,antingen är det fel lösenord eller användarnamn. Helt knasigt! Men nu har det löst sig. I och med detta problem har jag inte kunnat ladda in bilderna från Danmark men det gör jag ikväll efter maten. Just nu regnar det som spön i backen, tidigare vid 2 tiden regnade det och åskade,men det blev ett litet uppehåll där i mellan så jag passade på att ta en springtur. Har målat på förmiddagen för att vi håller på att renovera här hemma. Ska ta och laga färdigt maten nu, det blir grekiska köttfärsbiffar med potatis i ugn och hemmagjord béasås !


Fel

Såg nu att länken inte funkade, så ta er in på spotify och sök på Colours eller Christopher !


Colours

Hej, vi stannade i Jönköping vid A6. Tittade runt lite där och köpte lite färdkost. Blev en smotie från naked juice bar, strawberry dream. Riktigt god. Sitter och Letar efter lite musik på spotify då denna underbara kille dök upp i mina lurar, Christopher heter han och hans album Colours. Klistrar in länken här till hans album, riktigt värt att lyssna på! http://open.spotify.com/album/7GP8yWWxQWowdplHn03FKl">http://open.spotify.com/album/7GP8yWWxQWowdplHn03FKl


La Suède

Har nu kommit till Sverige efter en underbar vecka i Danmark med sol och bad var dag, nej inte varje dag. Vi bestämde att åka hem en dag tidigare pga av vädret,regn och rusk sista dagen .
Men vi Käkade i Helsingborg innan vi fortsatte igen, vi planerar att stanna i Jönköping på A6 centrumet och vi hinner dit innan det stänger.
Bilder kommer upp imorgon!


RSS 2.0