Beauty is not caused. It is.

Hejsan, äntligen hände det lite saker här hemma. Fick hem min första Glossybox idag. Jag ville testa en först och se hur den är. Men jag fick en foundation från maXfactor,läppstift från Glossybox , lip frosting från jelly pong pong och bodylotion från weleda.
Lite saker som jag kan utforska, maXfactors foundation är 3 in 1 , primer, foundation och concealer! Super bra verkar den vara men vi får se om den är lika bra.


Every night and every day

Hej från sjuklingen !
Åh vad det är tråkigt att bara ligga hemma. Jag klarade en vecka i skolan sen sket det sig, typiskt. Men men that's life.
Har kollat på gossip girl hela dagen, bästa serien ever! Har kommit till andra säsongen och avsnitt 6 så bara 5 säsonger kvar typ. Haha, men man har ju all tid i världen.
Ja som ni förstår så händer det inte mycket i mitt lilla tråkiga liv just nu, inte för det gör det annars heller, haha!
Ha det bra alla friska och sjuka!


Sunday

Hej!
Det inlägget som skulle kommit upp i söndags hade tydligen inte gjort det. Men då var vi inne och kolla på axel när han spelade match mot Almtuna,dom vann med 1-4. Efter det åkte vi och handlade tapeter till övervåningen och lite mat.
I går stannade jag hemma på grund av att jag inte mådde så bra och jag blev hemma idag med.
Men som tur är så finns gossip girl!


it was a long time ago

Hej!
Det blev en liten paus i under sommaren. Men nu är jag tillbaka eller jag försöker iallafall!
Började skolan förra fredagen, saknade verkligen inte skolan men alla kompisar såklart.
Veckan innan skolan vart jag lite små sjuk, hade lite feber men dunder förkyld! Sedan försvann det under veckan men nu har det kommit tillbaka..
Men men, behöver vila upp mig lite nu , och jag ska försöka hålla bloggen så uppdaterad som jag bara kan.
Godnatt !


RSS 2.0