På väg

Hej äntligen är vi på väg upp till Gävle för vidare körning mot fjällen ! Så himla skönt att komma upp. Ska knäppa kort njuta av vårsolen , bara vara ! Bloggar imorgon på vägen antagligen . Ha en super bra lördag !!!


That's it


Dålig dag hej!

Åh världens sämsta dag idag även fast det är fredag. Allt har varit värdelöst denna morgon , hoppas den vänder snart men ändå. Varför ska man ha såna här humörsvängningar ? Dom borde inte finnas!
Ha en bra fredag därute !


Från hjärtat

Hej från ingenstans ! Är så grymt sugen på att höra en såhär tatuering ! Men får vänta till jag blir 18.. Ett och ett halvt år kvar .


Studiebesök var det här!

Var på studiebesök på Uppsala slotts konst museum idag. Vi kollade på kungar och gick runt i slottet en stund. Sen gick vi och fika med klassen , jätte mysigt! Sedan tog vi oss vidare till skolan för att ha historia. Sedan slutade vi så vi bestämde oss för att ta en sväng på stan. Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag med massa hockey !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915627.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915627.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915627.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915627.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915777.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3322201/images/2012/pic_195915777.jpg" class="image">


Sweet candy

Hejsan. Har precis gjort två redovisningar , så skönt att det är över. Och igår hade vi svenska prov de var faktiskt riktigt lätt! Idag ska jag ha utvecklingssamtal så blir kvar i skolan en liten stund och väntar på mamsen. Så jag berättar nog sen hur det gick !


Älskar livet just nu

Hej ! Blev en blogg pause mitt i allt. Har som sagt varit sjuk vilket gjorde att jag inte orkade blogga. Jag gick till skolan på torsdag och fredag, super skönt! Bara en vecka kvar till påsk lovet ! Och om en vecka sitter jag uppe i fjällen och njuter av ledigheten. Jag in handlade en skinn jacka i helgen kommer upp någon bild i veckan på den. Nu ska jag dra mig tillbaka till big brother och hoppas på att Hanna R åker ut ! Ha det bra så ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad.


Då var det dags igen

Hej, sitter här på närakuten och väntar på läkaren. Har tydligen fått halsfluss igen. 3st på mindre än ett 6 månader... Hörs senare ikväll!


Älskar't


Stjärnor finns det många av i himlen

Hej, sitter hos mormor och morfar i Gävle. Har så grymt ont i halsen så jag tror att jag kan ha drabbats av halsfluss. Hoppas verkligen inte det men det verkar som så. Har proppat i mig halstabbletter och Ipren. Hoppas ni andra har en super härlig lördag!


Fredag !!

Haha jadu vad ska man säga. Vi har spanat in en kille som vi tror är vikarie för idrottsläraren. Han är super snygg ! Så skulle vi ha idrott idag så vi skämtade att vi skulle ha honom . Två sekunder senare så öppnas dörren och så kommer han som vi hade spanat in och han sa att han skulle ha oss. Hahaha det gjorde min dag!


Tänk om kärleken skulle vara som en volleyboll match, man säger "den är min" och alla andra backar undan.

Hej!
Är som en levande zombie. Jag fattar inte hur man kan vara så trött !? Är helt slut . Idag hade vi no prov i ekologi , väldigt oviktigt att kunna men det gick iallafall bra. Imorgon har vi matte prov på geometri , det får gå som det går.
Men nu måste jag verkligen sova innan jag blir helt galen !
Sov gott mina vänner !


Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland.

Ja lycklig tjej eller tvärtom .. Tog med mig idrotts kläder till skolan idag för jag fick för mig att vi skulle spela innebandy. Men så var ju inte fallet.. Så jag tog tag i arslet och åkte till pappas jobb för att gumma istället !


Kärlek är som schack - ett feldrag och du är matt .

Hallå där!
Var på sjukhuset igår och pratade om mina allergier och tig lite tester så det blev Inge skola för mig inte! Utan när vi var färdiga åkte vi till Ikea och käkade. Efter det vara det bara hem och byta om sedan vidare till gymnastiken!
Idag har det varit en vanlig skoldag lika tråkig och intressant som vanligt. Gjorde faktiskt min första fiskebensfläta idag på Emma. Var faktiskt riktigt nöjd och inte så svårt var det heller eller iallafall inte in man gör på sig själv, det är jätte svårt men försöker lära mig! Ha en bra kväll där ute !


Beskriva

Kan verkligen inte beskriva hur stolt jag är över tjejerna! Dom satte allting , men en fjärde plats var dom inte värda. Är verkligen super lycklig !


Tävling

Imorgon blir det att gå upp kl 06.00 för tävling med mina små tjejer. Vi har fristående , matta och plint . Håller tummarna och hoppas vi fixar det här!


Soft?

Ojojoj vilken träningsverk jag har!! Vi hade styrkepass på idrotten igår. Otränad som man är får man skylla sig själv . Kanske dags att börja träna lite?


Shout it out

Hejhej
Har lagat mat precis. Det blev kyckling och pasta, mums! Vi hade ingen franska idag så vi slutade 14.45 istället för 16.30. Åkte hem gjorde inte så mycket nytta. Tänkte kolla på bigbrother idag eftersom jag börjar 11.00 ,om jag orkar förstås. Imorgon blir det födelsedags kalas hos Elin så ska fixa en present till henne imorgon innan jag åker hem.
Ha en bra fredag imorgon!


Kan vändningen ske så snabbt ?

Jag tror det inte är sant?!? Olycks molnet som var över mig imorse försvann vid 12.00 tiden för jag fick nämligen ett A på historia hemtentan!! Är super glad. Sen tror det eller ej men vi fick sluta en timme tidigare idag vilket kändes skönt så vi siktade in oss på att ta 16.50 tåget men så kommer vi till station och ser att tåget är tio minuter sent . Så jag kom hem ännu tidigare än väntat! Tänk att så lite/mycket jan göra en hel dag ..


Hej hopp

Hej hopp från ingen stans ! UL vad håller dom på med egentligen ? Sätter in ett tåg i rusnings tiden kl 8 . Överfullt på tåget,dörrarna gick inte att stänga vilket resulterade till att vi blir 20 min sena .
Det ät verkligen inte en bra dag idag, när vi väl kom till stan sprang/gick vi till bussen som precis körde förbi oss. Och dagen blir inte bättre för att vi slutar 17.05 , vilket innebär att jag kommer komma hem vid 18.30.
Det var allt för mig hoppas ni har en bra dag där ute !


Stay cool


Det måste va på liv och död

Dagens schema
- skola två lektioner
-kurssamtal
-tåget hem
- läxa
-laga mat , piroger som var awesome !
Det var mitt schema. Jätte intressant !
Idag fyller faktiskt Justin Bieber år, grattis till honom.


RSS 2.0