So it can changes so fast?

Det blev en runda till Gränby centrum men tjejerna efter skolan för att vi fick sluta kl 12.30 istället för 16.30! Riktigt bra. Köpte en svart enkel klänning på hm för 149:- riktigt bra pris.


I don't care about this anymore

Allting är skit idag, allting började bra imorse även fast jag försov mig. Sedan kom. Jag till skolan och allting vart skit.
Kommer tillbaka imorgon när humöret är uppe!


I miss you. And the worst part is, you're not even mine.

Hej, det har varit ett litet uppehåll som ni säkert ha märkt. Har redovisningar,prov och fullt upp med annat i livet. Sitter just nu och läser historia häfte om 2:a världskriget,tycker verkligen att det är super intressant. Men nu måste jag gå tillbaka till verkligheten.


Summer time!

Hej sitter vid ån med bästa tjejerna och äter glass! Har inhandlat ett par nya jeans shorts från hm. Kände att jag behöver ett par nya. Dom är lite längre och lite lösare i modellen. Gillar inte när dom är super korta och super tighta. Får se om jag slängen upp en bild på dom sen. Ha en skön solig eftermiddag!


Landet!

Hej hej ! Är och kollar på fotboll i Östervåla. Det är axel och dom som spelar, just nu står det 0-2 till Vattholma(y). Senare tar vi fart till landet!! Åh ska bli så skönt. Farfar kommer ner och ska hjälpa pappa att bygga trappa. Solen skiner och det hoppas vi håller i sig för vi har ju lov i 5 dagar nu! Försöker uppdatera så mycket som det går.
Bye!


Do you really want to?

Hej! Är överlycklig!!! Dels för att pappa fick ordning på motorcykeln och vi tog en tur, sen är det så att jag har gjort min FÖRSTA hemmagjorda bea- sås! Som 16 åring! Mycket stolt!


Feel like i just want to scream

Hejsan hoppsan i lingon skogen!
Dagen har varit riktigt lugn vilket känns riktigt bra. Började tio och slutade tre. Kollade på film och åt glass på sista svenska lektionen idag. Imorgon blir det upp tidigt för skola så jag ska försöka somna skapligt idag. Det var allt för idag!
Sov gott mina vänner.


The final

Hej!
Har varit upptagen med det sista plugget i skolan. Håller på att finslipa till allting och har fått ytligare uppgifter som ska göra innan slutet.Så därför har jag inte haft tid med bloggen.
Det är sjukt var det här första året har gått snabbt. Allting har bara flugit förbi. För ca 9 månader sedan kände jag inte någon i klassen , nu känner jag 15 underbara personer som har kommit in i mitt liv. Hade aldrig trott att ettan skulle bli så underbar,rolig,hemsk mm. Jag är tacksam för att jag hamna i den klassen som jag hamnade i.


The end

Hej! Det blev en hel del shopping i lördags och igår. I lördags blev det en jeans jacka, svarta jeans dr demin, en tröja, vit blus, två tyg väskor med mönster. Igår blev det ett par nya gympa skor. Vi besökte Kungsträdgården för att titta på körsbärsblommorna. Ska försöka lägga upp några bilder på det jag köpte! Men nu är det tillbaka till verkligheten. Imorgon. Är det en månad kvar till sommarlov!


Somethings never changes

Hej! Står och väntar på pendeln som ska ta oss in till city. Kommer bli jätte mysigt. Ska försöka inte shoppa så värst mycket. Ha en bra lördag


Fredag!

Hej, ni kommer ihåg att jag skulle köpa hårmascara för att göra dip dye i håret... Den var totalt värdelös! Jag fick stora tovor i håret, färgen försvann efter 30min, när jag skulle kamma igenom det fick jag med mig halva håret! Så jag rekommenderar den inte! Idag hade jag gjort hela håret nertill, jag skulle bara kamma igenom det men det slutade med att jag fick duscha igenom det igen! Men nog pratat om det.
Vi kom till hotellet för 2 timmar sedan. Har bara 10 meter till sollentunacentrum!! Vi var precis där och kikade. Hittade ett par jeans på ginatricot för 499:- och ett neutralt vitt slappt linne för 99:-. Bra fynd! Nu ska vi ladda inför hockey ikväll, sen imorgon bär det nog av in till city för lite shopping!

 


If you could would you do it?

Hejhej! Tycker det här med dip dye i håret är så snyggt. Ska dra ner på stan idag med Michelle och försöka hitta något som jag kan använda. Har tittat på hårmascara men vet inte riktigt en och jag ska använda det eller färg. Resultatet kommer senare !


Yeah that's what I thought

Hej, har inte haft humöret med mig dom senaste dagarna. Har därför inte bloggat som ni märker. Men igår var det Valborg vilket jag firade med några kompisar på förmiddagen och familjen på kvällen. Idag är det första maj ! Känns skönt att sommaren snart är här. Denna dag kommer tillbringas hemma och i Gävle. Vi ska nämligen på Sverige-USA i läkerol arena! Alla biljetter är tydligen utsålda så hoppas på ett rejält tryck!! Hoppas ni får en härlig 1:a maj!
Såg dom här skorna på we heart it, grymt snygga!!


RSS 2.0