Så ska det se ut!

Hej! Har varit "ledig" idag ! Eller ja jobbade hemifrån, fick mycket gjort så det var skönt att bli av med allt. Var ute på promenad igår , tog lite bilder så lägger upp dom! Hoppas ni har haft en trevlig onsdag !


Usel

Uppdateringen har varit lite usel. Har inte haft tid men nu hoppas jag att det blir förbättring på det !
Första dagen i skolan på två veckor, känns bra fast lite surt. Men det är en lugn vecka så det blir nog bra.


Stan


 Tänkte visa vad jag investerade i på stan igår och idag.
Svarta jeans  H&M 199kr
Halsband Indiska 99kr
Virkad vit tröja MQ 499kr

 


Tårta

Hej, pappa kom precis hem med en tårta . Så vi bestämde oss för att äta upp den !


God morgon !

Drömmar,det är det bästa som finns ! Iallafall för en som inte drömmer mardrömmar. Hade världens underbaraste dröm inatt, jag vaknade till och med, med ett leende på läpparna.


Isbana

Hejsan . Har precis kommit hem efter att ha övningskört med pappa. Gick bra förutom att det var väldigt halt. För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, skönt måste jag säga att det var :)


Det finns ingen att behaga inget att förklara jag gav upp för längesen .


Made by...

Hejsan ! Idag fick jag ett litet ryck och kände att jag behövde förnya mitt smyckes förråd. Så jag började göra dom här snygga fjäderörhängena ! Det var ett tag sedan. Senast jag höll på var innan julmarknaden i december där jag stod och sålde mina smycken. Men inte hade jag glömt bort tekniken heller !


Perfektion

Dagens bak av min sida . Dom vart riktigt goda. Eb guld stjärna till mig !


En hel vecka

Heej nu är jag äntligen tillbaka från det sjuka livet! Det är sportlov nästa vecka super skönt.Idag ska jag bar baka och fixa med mamma det kommer bli världens godaste bakverk :) lägger in bilder på resultatet sen kanske . Senare idag vet jag inte vad jag ska hitta på kanske åker på bio eller stannar hemma , det återstår att se !
Ha en underbar lördag allihopa!


Åh!

Hur kunde det hända? Hur kommer det sig ? Åh vad arg jag är !!
Hur kan jag bli sjuk igen ?!?


Promenad.

Hejsan hoppsan !
Kom precis hem efter en promenad ute i det fina vädret :) Gud så härligt det var! Soligt , nollan , fina bilder helt perfekt ! Tidigare så kollade jag på en film som gick på 3:an efter det så gjorde jag lite läxa . Nu sitter jag och kollar på hockey, Sverige - Finland, 0-0 än så länge. Ikväll blir det tacos , mums !


Houston <3

Vaknade precis till nyheterna där det stod att Whitney Houston har gått bort... Den största kvinnliga artisten ! Jag var på hennes konsert för två år sedan , så grymt !
Vila i frid Whitney <3


Stan

Hej!
Idag har jag pluggat nästan hela dagen !! Tyckte jag var riktigt bra jobbat :) sedan åkte jag och pappa in till stan en snabbis. Det blev ett par nya vinter skor för dom andra gick sönder sedan blev det tre nya iPhone skal!
Ikväll blir det nog mys framför tv med pappa och axel :)
Hare bra hej !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0