Next stop Danmark

Hej! Nu är vi vid gränsen och ska precis åka över. Haha, tror aldrig jag har bloggat så mycket på en dag!
Nu ska jag bara njuta och ta det lugnt. Hör av mig så fort jag kommer över gränsen igen. Ha en bra vecka för det ska jag!


Music in my ears

http://open.spotify.com/track/4T6mVoAJZy0nHbjG91S15B
Riktigt bra låt !


Saturday, on the move

Hej alla pigga och glada! Vi är nu on the road, har åkt ca en halv timme och har ca 5-6 timmar kvar. Men om man är van att åka bil så är det inga problem. Hör av mig under tiden!


R.I.P, to the girl you used to see Her days are over

Har nu avnjutit en super god middag här i Norrköping. Det blev hemlagade hamburgare med pommes, en enkel men väldigt god middag den avslutades med jordgubbar och glass! Axel och jag funderar att ta ett dopp i poolen men det tror jag vi skippar!


On are way

Nu är vi klara med allt och sitter i bilen på väg ner till Norrköping för vidare åkning mot Danmark imorgon. Detta känns riktigt skönt. Är nästan 100% säker att jag fick med mig allting ,men man vet inte..
Började dagen med ett träningspass som bestod av stryka, riktigt skönt! Efter det blev det en välförtjänt dusch och frukost.


Njut en sista gång

Helloj! Gick upp vi 08.00 idag för att följa med mamma in till stan och handla mat till Danmark. Kollade först i affärer och sedan handlade vi. Kom hem med ett par svarta linne shorts från Åhléns som var på rea,149:-. Jag har letat efter ett par snygga enkla ballerina skor men har inte riktigt fastnat för några för än idag, hittade dom här snygg på eurosko, för 349:- också rea. Har packat klart för idag och imorgon återstår lite små packning.
Sedan bär det av!


Om du vill ha mig,nu kan du få mig så lätt

Hej hej!
Som sagt firade vi midsommar i gävle med släkten, riktigt mysigt och enormt tur med vädret. 25 grader och strålande sol, vad mer kan man önska? Hoppas det blir sånt väder nu när vi ska till Danmark nästa vecka. Vi åker ner till Norrköping på fredag för att hälsa på ett par kompisar, sedan fortsätter vi våran resa vidare mot Danmark på lördag morgon. Har skrivit en lista över packningen som ska med(brukar alltid glömma någonting annars) så tänkte börja små packa lite nu dom tre dagarna som är kvar. Har inte hunnit ladda över bilderna från midsommar på datorn än men vi får se om dom kommer upp senare. Ska försöka hålla bättre uppdateringar dom sista dagarna nu! Det har ju varit lite problem med att logga in på blogg.se's app, men nu verkar det funka bra igen.
Ska dra mig tillbaka och fortsätta kika på snuten i Hollywood II, alla snuten i Hollywood filmerna är grymt bra.
Så Godnatt där ute!


Sommarlov

Hej! Hur kommer det sig att man längtar så mycket efter sommarlovet och när det väl har börjat så har man ingenting att göra?!? Men nästa vecka åker vi till Danmark och på fredag är det ju midsommarafton. Vi kommer åka upp till Gävle där släkten kommer vara.

Har inte mycket mer att skriva eftersom det inte har hänt så mycket.


I wish love was like volleyball, you would shout 'Mine' and everyone would step back.

Hej vi överlevde natten !! Tänkte bara säga att det var en super bra avslutning på terminen och en jättebra början på sommaren!


I can't blame you for being who you are, I can only blame myself for thinking you were different.

Hejsan hoppsan i denna konstiga värld vi lever i. Har precis gjort dajm glass till imorgon för då ska vi nämligen hem till Raphaela eftersom det är sista dagen på detta första gymnasie år. Herregud vad tiden går fort! Men men där ska vi grilla, tälta och ha det allmänt bra. Jag skulle stå för sallad och efterrätten så det blev dajmglass! Den är super enkel att göra. Tänkte ge er receptet,
4-6 portioner;
2 små dajm eller en påse dajmkulor.
3 ägg
1dl florsocker
2 1/2 dl grädde
Ta fram tre bunkar . Knäck äggen och lägg äggulora i en bunke och äggvitorna i en annan bunke. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa sedan äggulorna och florsocker poröst. Vispa grädden tjock. Blanda försiktig ner grädden, vitorna och dajmsmulorna/kulorna i bunken med äggulorna till en jämn smet. Häll över smeten i en form ca 1 liter. Täck sedan över med lite plast.Låt glassen stå i kylen ca 3 timmar. Ta fram glassen 30 minuter före servering.

Där har ni den! Blir super god.
Ska åter gå till mitt packande och donande!


I have learned that pleasing everyone is too hard, but pissing everyone off is a piece of cake.

Hej jag lever! Har varit små hängig med feber och ont i öronen men nu är det bättre. Det är imorgon och på fredag kvar av detta år. Tiden går snabbt. Hittade den här tweeten på twitter nyss : I have learned that pleasing everyone is too hard, but pissing everyone off is a piece of cake.

Varför är det så egentligen ?


The heart is like a compass. It either leads you closer to a person or it shows you another way. If its meant to be, it will be.

Har spenderat hela dagen med att baka mumsmums! Vart ganska lyckat tillslut. Mamma pappa och axel har varit på Ikea idag för att införskaffa axel en ny säng, men tror ni dom kom hem med en säng? Haha nej, dom kom hem med en säng,skrivbord,datastol,lampor etc. Och axel var så gullig, han hade köpt en sängtäcke!
Känner mig inte så bra, är trött har feber och känner mig allmänt nere. Men men nu får vi se vad kvällen erbjuder.


Finishing a good movie and then having to face the reality of your boring life.

Hejsan! Dagen började med en redovisning på matten, det gick väldigt bra är super nöjd. Sedan gick det vidare till natur prov om genteknik. Gick också bra. Klippte mig sen på eftermiddagen och sedan åkte jag hem men mamma. Har bara slappat resten av dagen.
Ha en bra helg!


RSS 2.0